Врадіївка-2020: Слідство наполягає, поліцейський у Каховці намагався видати вбивство за самооборону

Співробітнику Національної поліції України висунуто підозру за спробу приховати обставини вбивства жителя Каховки, яке сталося 1 січня. Про це сказано на сайті Офісу Генерального прокурора, зазначають Патріоти України.

Слідство з’ясувало, що з метою приховати умисне вбивство співробітник Нацполіції розробив план знищення доказів, фальсифікацію обставин події та імітування самооборони.

Зокрема, він взяв травматичний пістолет потерпілого, з якого той не зробив жодного пострілу, обмотав ногу вірогідного вбивці брезентом і намагався зробити постріл у ногу, проте не влучив. А оскільки в травматичному пістолеті потерпілого був лише один патрон, план інсценування самооборони провалився.

Участь інших осіб, присутніх під час злочину і огляду місця події, в спробі спотворити справжні обставини злочину, встановлюється.

Нагадаємо, 1 січня житель Каховки приїхав до своєї колишньої дружини, щоб вирішити питання опіки над дитиною. У нього, ймовірно, вистрілив нинішній співмешканець жінки, колишній співробітник правоохоронних органів, товариш котрого і намагався сфальсифікувати справу, коритуючись службовим становищем. Потерпілого госпіталізували, але врятувати так і не змогли.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...