"Враховуючи аварійність, цілком адекватна тема": У Києві помітили автомобіль таксі з моторошним вантажем на даху (фото)

Одна зі служб таксі в Києві вирішила відзначитися "новою" послугою, налякавши місцевих жителів. Про це повідомляє Telegram-спільнота "Київ оперативний", передають Патріоти України.

Так, в Києві помітили автомобіль однієї зі служби перевезень, який на даху перевозив труну. У Telegram-спільноті пожартували, що перевезення трун - нормальна річ, з огляду на аварійність на дорогах Києва.

"В принципі враховуючи аварійність, цілком адекватна нормальна тема. Антонов схвалює. Тільки перед вантаженням прохання дати все-таки пофоткати 200, спасибі", - йдеться в підписі до знімка.

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...