Вранці 1 травня: Помер "віце-прем'єр" анексованого Криму

Причину смерті чиновника окупаційної влади поки не називають.

Павло Корольов. Фото: РІА "Новости".

У анексованому Криму вранці 1 травня помер заступник "голови Ради міністрів" Павло Корольов, якому 22 лютого виповнилося 60 років. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на главу анексованого Криму Сергія Аксьонова, передають Патріоти України.

"Сьогодні рано вранці помер наш колега - заступник голови ради міністрів Корольов Павло Едуардович. Людина системна, приїхав зі столиці (з 2004 року він працював в різних підрозділах уряду РФ, - Ред.), дуже багато зробив для республіки Крим", - сказав Аксьонов на засіданні регіонального оперативного штабу по Covid-19. Причину смерті Аксьонов не назвав.

Нагадаємо, Корольов став віце-прем'єром вже анексованого півострова в грудні 2016 року. І в листопаді 2019 року, в зв'язку з продовженням терміну повноважень отримав перепризначення. Він займався роботою "міністерства майнових і земельних відносин", а також "держкомітету по державній реєстрації і кадастру". До свого призначення протягом чотирьох років працював заступником міністра економічного розвитку РФ.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...