Вражає! Багатодітна мати схудла на 33 кг і змінилася до невпізнання. Фото до і після

35-річна австралійка із Сіднея, мати трьох дітей Меггі Скамвугерас схудла на 33 кілограми без марафонів і виснажливих тренувань. Завдяки дієті вона змінилася до невпізнання, передають Патріоти України.

Меггі носила одяг 22-го розміру (за австралійськими мірками) і харчувалася напівфабрикатами, солодкими і солоними закусками, а також їжею швидкого приготування на винос, пише Daily Mail. Одного разу жінці стало важко пересуватися, і у неї з'явився біль у колінах і щиколотках.

Після народження третьої дитини вона ухвалила рішення поміняти свій спосіб життя. "Я подивилася на фотографії, і мені здалося, що я дивлюся на незнайомку. Людина, на яку я дивилася, не була тією людиною, яку я відчувала всередині", – розповідає Меггі.

За її словами, кетогенні або низьковуглеводні продукти привели її до того, що вона відмовилася від цукру, але стала вживати продукти з високим вмістом жирів. За 9 місяців вона схудла до 12 розміру (за австралійськими мірками). Меггі згадує, що до її неймовірної втрати ваги, вона харчувалася тим, що їй подобалося, не усвідомлюючи поживної цінності.

"Я була спіймана в пастку власного тіла і кричала, щоб мене випустили. Моє тіло мене підводило. Коли я ходила, у мене боліли коліна і щиколотки, і я не могла бігати та грати зі своїми трьома прекрасними маленькими дівчатками. Це було найбільшим болем і стало моїм найбільшим "чому"", – розповідає Скамвугерас.

Меггі зазначає, що пробувала величезну кількість дієт, які за її словами, не допомагали їй. Зміни в тілі помітила її мама, коли та спробувала кето-дієту. За дев'ять місяців вона скинула 10 кілограмів, а незабаром домоглася ще більшого результату.

Тепер Меггі працює фітнес-тренером і, озираючись назад, каже, що відчувала себе "некомфортно" у власному тілі. "Коли я бачу фотографії "до" і "після", мені стає сумно, що я дійсно не усвідомлювала, як багато я пропускала в житті. Ніби моє життя було фільмом, і я просто дивилася, як воно проходить, а не грала в ньому якусь роль", – сказала вона.

Меггі дала невелику пораду тим, хто хоче схуднути. "Немає жодних швидких рішень, але якщо ви знайдете щось, що вам подобається, що змушує вас почуватися добре і що ви можете витримати, у вас буде більше шансів дотримуватися цього і вести більш здоровий спосіб життя", – підсумувала Меггі.
Довідка.
  • Кето-дієта – режим харчування з низьким вмістом вуглеводів і високим відсотком жирів. Як обіцяють творці такого варіанта харчування, дієта допоможе знизити рівень цукру в крові, підвищити чутливість до інсуліну, поліпшити самопочуття і схуднути завдяки зміні метаболізму.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...