Вражає! Дівчина відмовилася від алкоголю на 21 день і показала результат (фото, відео)

Відмова від алкоголю лише на три тижні може посприяти схудненню, поліпшенню стану шкіри та нормалізації режиму сну. Крім того, це значна економія коштів. До таких висновків дійшла 24-річна американка Даніель Пірс із Остіна, штат Техас, після того, як відмовилася від алкоголю на 21 день, почавши дотримуватися елімінаційної дієти. Вона розповіла про несподівані наслідки утримання і своє неймовірне перетворення, опублікувавши відповідний ролик у своєму TikTok, повідомляє Newsweek, зазначають Патріоти України.

Дівчина пояснила, що раніше, як правило, впродовж тижня вона випивала близько двох пляшок вина, а на вихідних ще вживала шоти і коктейлі в барах. За цей час на випивку вона витрачала 114 доларів, поки не вирішила відмовитися від алкоголю. Пірс розповіла, що останнім часом відчувала млявість, була буркотливою і страждала від зайвої ваги, тому ухвалила рішення почати свій шлях до здоров'я.

Дівчина наочно показала своє перетворення після утримання від алкоголю. Джерело: TikTok Danielle Pierce "Я вирішила відмовитися від алкоголю після проблем із кишечником і шлунком, почавши дотримуватися елімінаційної дієти, щоб з'ясувати, які продукти не підходили. Зрозуміла, що з таким самим успіхом можу відмовитися від алкоголю. Мої батьки були величезним джерелом натхнення і підтримки", – прокоментувала вона.

За час дотримання дієти дівчині вдалося скинути сім кілограмів, поліпшити свою шкіру і привести до норми режим сну. На самому початку свого утримання від алкоголю дівчина зазнала труднощів, оскільки друзі постійно намагалися з'ясувати, чому вона не п'є, однак з часом всі прийняли її новий образ життя. Сама Пірс після закінчення експерименту продовжує дотримуватися безалкогольної дієти і не планує повертатися до випивки.

Крім того, додаток на її телефоні відстежує витрати на алкоголь і супутні заходи, наприклад, поїздки на таксі від дому до барів і назад. Згідно з його даними, дівчина заощадила близько тисячі доларів за час утримання. Відзначимо, елімінаційна дієта – це програма харчування, розрахована на 30 днів. Її дотримуються для того, щоб зрозуміти, які продукти не підходять організму. Суть такої дієти полягає в тому, що з раціону виключаються певні групи продуктів, наприклад, зернові, бобові, молочка, алкоголь.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...