Вражає! Макіяж змінив дівчат до невпізнанності: ТОП-п’ять перевтілень, в які важко повірити (фото)

Гоар Аветісян - візажистка, стилістка і блогерка, яка прославилась своїми бьюті-трансформаціями за допомогою косметики. Майстриня здобула популярність завдяки перевтіленням особливих дівчат, які хворіють, мають важку долю або дефекти обличчя, передають Патріоти України.

Гоар називають найталановитішою візажисткою у Instagram – дівчина має понад 10 мільйонів дописувачів. Вона перевтілює людей до невпізнаваності: зробить з проблемної шкіри – ідеальну, створює трендові брови, якщо їх немає.

На фото Ноза, їй 17 років. В дитинстві лікарі поставили дівчині неправильний діагноз, у результаті чого залишився слід на обличчі. "Я побачила вогонь в її очах, який ще довго не погасне", – описує емоції блогерка в дописі Instagram. Гоар подарувала Нозі майстер-клас у власній школі-студії, тепер дівчина самостійно створює схожий макіяж.

Джаміля в дитинстві отримала страшні опіки, з того часу вона замкнулася у собі. "Ще у 2017 дівчина насмілилася мені написати і ми домовились про зустріч", – розповідає Гоар. Перше фото перевтілення розлетілося по Мережі, а згодом Джамілю запрошували відомі візажисти, як модель. Цьогоріч дівчина пройшла майстер-клас у студії краси Аветісян. Її життя повністю змінилося: вона активно веде соцмережі та знімає ролики перевтілення макіяжем.

На світлині Гульноза, яка ніколи до цього не робила макіяж. Через комплекси і переживання щодо зовнішності у дівчини не було стосунків з хлопцями. За 31 рік вона перенесла 15 операцій на голові. "Я дуже переживала, але Гульноза пішла зі студії на сьомому небі від щастя", – пише Гоар у Instagram.

Марія хворіє раком. "Перед курсом хіміотерапії дівчина попросила, щоб я подарувала красу", – згадує Аветісян власному блозі.


Ринок готовий до дива повітряного відпочинку та мандрівок: В США почали продавати одномісні електролітаки. Власникам для аолтотів ліцензії не потрібні

п’ятниця, 17 травень 2024, 3:25

Компанія Pivotal планує з липня розпочати постачання свого eVTOL-літака Helix вартістю від 190 тисяч доларів. Для керування таким літаком не потрібна ліцензія. . Хоча перший комерційний продаж Helix відбувся в жовтні минулого року, досі літаки випробо...

Ексгравець Арсенала заявив, що український футболіст може стати найкращим вінгером АПЛ

четвер, 16 травень 2024, 23:29

На думку Гаеля Кліші, перші півтора року українця в «Челсі» виявилися складними, зокрема й через ситуацію в його рідній країні, передають Патріоти України. Колишній захисник Арсенала вважає, що у Мудрика є всі якості, щоб стати найкращим вінгером АПЛ у...