Вражає: Нацполіція оприлюднила дані, скільки автомобілів розбили патрульні протягом 2021 року

За рік українські поліцейські розбили понад 500 службових автомобілів, щоправда, не у всіх вони були винуватцями, зазначають Патріоти України. Деякі "патрульки" можуть списати – якщо відремонтувати їх не вдасться. Про це у відповідь на запит APnews повідомили у прес-службі Патрульної поліції. Вказано, що до кінця 2021 року відремонтувати вдалося вже 393 автомобілі. А ось ще 168 чекають ремонту досі.

Річ у тому, що далеко не завжди поліцейські автомобілі пошкоджуються з вини копів, а тому і відновлюють їх коштом винуватців аварій. Але це робиться тільки після рішення суду.

У патрульній поліції при цьому не виключають, що деякі транспортні засоби можуть списати – якщо відремонтувати їх уже не вдасться. "Щодо 168 транспортних засобів ведуться претензійно-позовні роботи, після проведення яких буде прийнято рішення про подальше відновлення або їх списання, якщо такі не підлягатимуть відновленню", - резюмували у ППУ.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...