Вражає опорно-руховий апарат і серце: Відомий співак розповів, що в нього діагностували страшну хворобу

Український співак Антон Крамер повідомив, що в нього діагностували хворобу Лайма на пізній стадії. "Це інфекційне захворювання, яке передають кліщі. Воно вражає опорно-руховий апарат, нервову систему, серце", - поділився сам музикант. Перші симптоми Антон помітив ще в липні 2023 року, проте не надав цьому серйозного значення, передають Патріоти України.

Тоді виконавець, як розповів він сам, намацав перший запалений лімфовузол, який час від часу загадково болів. Більше деталей Крамер розкрив своїм підписникам в Instagram.

У жовтні минулого року хвороба зненацька вразила тазостегновий суглоб співака. Тепер йому необхідна коштовна операція по заміні. Судячи з оприлюднених знімків, Антон через це пересувається із милицями.

"Згодом додалися задишка, аритмія, мігруючі по всьому тілу болі, нудота, набряки кінцівок, погіршення координації та мовлення, і просто вбивча втома. Втома, від якої боляче стояти. Там є ще не менш цікаві та стрьомні симптоми, але зараз не про це. До постановки діагнозу я пройшов довгий шлях у 6 лікарів які не могли сказати, що зі мною не так. На жаль, ці пошуки вже вичерпали всі мої резерви, а попереду на мене чекають ще обстеження, аналізи, консультації лікарів, антибіотики та гіалуроновий укол в суглоб за 7к. Стадія пізня, почуваюся реально кепсько", – зізнався музикант.

На цьому фоні Крамер наважився звернутися до шанувальників із закликом про допомогу, попросивши їх про фінансову підтримку.

Приблизно через добу після публікації цього допису виконавець поділився, що необхідна сума на курс антибіотиків і укол в кульшовий суглоб вже зібрана. Ба більше, небайдужі, обʼєднавшись, скинули музикантові в 20 разів більше

Крамер, щиро подякувавши своїм фанам, розказав: "Вчора я почав пити антибіотики, мене навіть трошки пожарило ввечері і вночі. Уявляв себе пекельною піччю для бактерій бореліозу. Шукаємо причину задишки, завтра УЗД серця. Сподіваюсь, воно здорове. Переживаю, в дитинстві була тахікардія. Буває гірше, буває легше, але зазвичай вдихнути на повні груди мені складнувато".

Підписники ж цікавилися в Крамера стосовно його здатності нормально пересуватися. Співак запевнив, що нога, як і деякі інші частини тіла, досі болить, проте ходити він може.

"Для тих, кому цікава доля ноги – так, вона болить, ще з жовтня я можу ходити, підкульгую. Просто в мене ще крім ноги кілька кінцівок болить: і шия... і поперек... Але все буде ок. Я вдячний знати, що нарешті маю змогу нормально обстежитися і пролікуватися, і близьких людей поруч. Без вас цього б не було. Дякую ще раз. Низько вклоняюсь", – резюмував вокаліст.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...