Вражає! Пара перетворила двоповерховий автобус на затишний дім із каміном і гардеробною (фото)

У 2017 році Чарлі Маквікар та її хлопець Люк Уокер вирішили жити разом, але не захотіли платити величезну оренду або оформляти іпотеку. Замість цього пара купила списаний двоповерховий автобус Volvo Plaxton і переобладнала його у повноцінний будинок, передають Патріоти України.

Всього за кілька місяців до списання автобус все ще перевозив пасажирів, тому обійшовся закоханим у $ 3435 доларів. На жаль, його переобладнання коштувало майже в 6 разів більше - $ 20,6. Ремонтні роботи зайняли рік, і з 2018-го автобус став постійним місцем проживання Чарлі та Люка.

Автобус припаркували на ділянці батька Чарлі в Ессексі - прямо біля мальовничого озера. З ремонтом парі допомогли друзі та родина, але для установки сантехніки і електропроводки довелося наймати професіоналів.

Будинок-автобус має висоту 4,5 м, довжину 10 м і ширину 2,5 м. На першому поверсі знаходиться повністю обладнана кухня з плитою, мийкою і холодильником, пральною машиною та обіднім столом на трьох, а також вітальня з каміном і невелике робоче місце. Також тут є маленька ванна кімната з туалетом і раковиною.

Нагорі розмістили гардеробну і спальню з великим ліжком і двома тумбочками. Також пара встановила окрему вікторіанську ванну на ніжках.


Автобус все ще може їздити, хоча його не заводили з 2018 року. Якщо парі доведеться зірватися з місця, будинок на колесах вирушить разом із ними.

Ділянка знаходиться в 10 хвилинах ходьби від житлового кварталу, але поряд немає ні сусідів, ні вуличних ліхтарів. Пара насолоджується тишею і зеленню з видом на ставок. У них є власний човен і дві кози, які дають свіже молоко.

Втім, життя в автобусі має і недоліки: не дивлячись на встановлені обігрівачі та дров'яну піч, взимку тут дуже холодно, а влітку - душно. Також через конденсацію вологи парі доводиться постійно боротися зі цвіллю.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...