Вражає! П'ять наречених, яких женихи не впізнали на весіллі - їх кардинально змінив макіяж (фото)

Весілля - найважливіший день в житті дівчини і кожна мріє виглядати, як принцеса. Увага гостей завжди прикована до сукні, зачіски й макіяжу нареченої, передають Патріоти України.

На весіллі в Індонезії збирається понад 300 людей. Особлива увага прикута до образу нареченої: за традиціями сукня має бути прикрашена золотом, а на голові обов'язкова корона. Макіяж нареченої вийшов не менш яскравим.

Талановита візажистка Деві Піраміта володіє салоном весільних послуг, де повністю створює образ нареченої від підборів до фати.

Азіатські весілля відрізняються особливо яскравим дійством. А наречена стає справжньою окрасою свята.

Зазвичай дівчина перед весіллям не бачить свого жениха, отже виглядати має на всі сто. Деві Піраміта виконала вимоги майбутньої дружини – образ дівчини вийшов приголомшливим.

Візажистка використовує кольорові лінзи, щоб доповнити образ нареченої. Блакитний колір очей вважається дуже рідкісним в Індонезії.


Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...