Вражає! Жінка схудла на 47 кг і розкрила секрет своєї стрункості (фото до і після)

29-річна Вікторія Бовен розповіла, як їй вдалося схуднути на 47 кілограмів. Виявилося, що справа в правильному сніданку, передають Патріоти України.

Коли вага матері двох дітей збільшилася до 120 кілограмів, то вона вирішила кардинально змінити раціон свого харчування. Австралійка повністю відмовилася від чипсів, шоколаду та їжі із собою. Тепер в її щоденному меню є вівсяна каша, мексиканське тако з рисом і салатом, піта з яловичиною. Про результати свого кардинального перевтілення Вікторія розповіла в Instagrаm.

Овочеві чипси, фрукти і протеїновий смузі на основі мигдального молока і бананів Вікторія їсть як легкі перекуси. Також вона почала регулярно займатися в тренажерному залі і більше гуляти на свіжому повітрі.

Бовен каже, що правильне харчування і фізична активність допомогли їй повністю змінити життя і відчути себе по-справжньому красивою і впевненою в собі.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...