Вражаюча дисципліна: У Києві показали зразкову чергу в умовах карантину (фотофакт)

Громадяни самі вирішили дотримуватися безпечної відстані.

У мережі з'явилися фото з чергами в Києві в умовах карантину. Так, у багатьох установах, зокрема, аптеках, пошті, люди дотримуються дистанції і правил поведінки в людних місцях. Підтверджувальний знімок розмістила в Facebook-спільноті "Сусіди.Голосіїв" киянка Оксана Старкова, передають Патріоти України.

Вона сфотографувала чергу в аптеку вранці 17 березня. "Сьогодні вранці черга в аптеку. Всі дотримуються дистанції. Всередину пускають по кілька чоловік", – написала вона.

У коментарях користувачі повідомили, що бачили подібні черги також у відділеннях Нової пошти і біля банкоматів. "На Новій пошті також, на вулиці і на відстані один від одного", "Біля Привату теж все так було", – повідомили кияни.

При цьому в коментарях зазначили, що дотримуватися дистанції – гарна звичка і висловили надію, що вона залишиться після закінчення карантину. "О, ну тепер мені не страшно піти", "Дуже хочеться, щоб ця гарна звичка (дотримуватися дистанції) залишилася і після карантину. Особливо, біля банкоматів", – написали користувачі.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...