Вражаюча схожість: Художник отримав міжнародну нагороду за карикатурне зображення Трампа... на яловичій відбивній (фото)

В італійському місті Сальсомаджоре, в провінції Парма, культурна Асоціація Lepidus організувала конкурс карикатур. Участь у ньому взяли коміки-графіки з усього світу. На шостий міжнародний конкурс карикатур World Humor Awards свої роботи заявили 250 художників з 75 країн. В їх числі й іспанський художник Асьє Сайнс, який представив шматок сирого м'яса, що нагадує профіль 45-го президента США Дональда Трампа, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Асьє розповів, що він провів шість місяців, відвідуючи м'ясні магазини, щоб знайти ідеальний яловичий стейк, який більш-менш підходив за формою, щоб отримати профіль Трампа. Вже за допомогою ножа художник вирізав свій витвір, за який і отримав нагороду в категорії "Особиста карикатура".

"Це колаж, на створення якого у мене пішло найбільше часу. Для мене це було схоже на психомагічний акт", – зазначив художник.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...