Вражаюче і трохи моторошне видовище: Обличчя Посейдона з'явилося у хвилях на півдні Британії (фото)

Схоже, що бог морів Посейдон показав своє обличчя під час шторму на півдні Англії. Обличчя морського бога з давньогрецької міфології зафільмував фотограф ВВС Джеф Оверс у місті Ньюхейвен у вівторок, повідомляють Патріоти України.

На знімку видно хвилі, які б'ються об стіну гавані під час шторму. Фото є прикладом парейдолія, коли випадковий образ сприймається як щось виразне. Наприклад, у формі хмар вбачаються постаті людей чи тварин, в геометричних фігурах — обличчя.

Пан Оверс заявив, що зробив фотографію під час припливу та вітру понад 80 км/год. "Це стало популярним місцем для фотографів, оскільки море тут "кипить" і сильний вітер б'є хвилі об стіну. Коли бризки підіймаються, то час від часу створюються візерунки, схожі на (парейдолічні) обличчя".

Фотограф каже, що хвиля на передньому плані нагадує руку. Пан Оверс говорить, що не змінював зображення і сам так і виглядав момент, який йому вдалося зафільмувати.

Джерело: ВВС Україна

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...