Вражаюче відео: Житель села в Сербії підпалив... воду з-під крана

Спочатку селяни скаржилися, що з водопроводу надходить каламутна рідина, що пахне мулом. Через кілька днів вода стала горючою і вибухонебезпечною...

Житель села Стаічево в Сербії вразив користувачів мережі, коли показав, яка вода тече у нього з-під крана, передають Патріоти України.

Судячи з усього, у воді підвищений вміст метану або іншого газу з подібними властивостями. Сторонні домішки могли потрапити у водопровід по шляху від водоочисної станції в Зренянині до навколишніх сіл. Стаічево, де було зроблено запис, знаходиться в кілометрі від очисної станції.
Водоочисне підприємство в Зренянині виправдовується, що зовсім недавно - в липні 2020 року - вклало близько мільйона євро в оновлення своїх потужностей. Жителі на це відповідають, що поки ефекту не відчули.
В районі вже 16 років заборонено використовувати для пиття воду з крана. Тепер для тієї рідини, що надходить з міського водопроводу, схоже, знайдено інше застосування.
«Саме багате село в світі: нафта йде прямо з крана», «Ви не перевіряли, може цією сумішшю можна і машину заправити?», «А можна прийти до вас з двома каністрами, як раз потрібно дизпаливо?», «Чи може почнете продавати газ і нафту?», «Ви перші, кому вдалося об'єднати газопровід і водопровід» - жартують користувачі.

Мав лише 2% на життя: Захиснику України провели унікальну операцію із видалення пухлини з серця

субота, 27 квітень 2024, 10:28

Українському військовому давали 2 відсотки зі 100, що він виживе. Він після поранення дізнався, що в його серці пухлина розмір з саме серце, передають Патріоти України. Таких оперативних втручань у світі проведено одиниці. 13 годин хірург Володимир ...

Мобілізувати хочуть всіх? На блокпостах у Львівський області працюватимуть представники ТЦК

субота, 27 квітень 2024, 9:50

У Львівський області від 25 квітня змінили склад персоналу блокпостів. Про це інформує Tvoemisto.tv з посиланням на слова керівника апарату Львівської ОВА Тараса Греня, передають Патріоти України. У повідомленні вказується, що відтепер на них окрім пра...