Вражаюче видовище: У Києві через прорив трубопроводу утворився величезний гейзер (відео)

Трубопровід, де сталося пошкодження, був прокладений в 1974 році.

У Печерському районі столиці через аварію на трубопроводі без теплопостачання залишилися 133 будинки, інформують Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба КМДА, аварійна бригада комунального підприємства "Київтеплоенерго" працює над ліквідацією пошкодження трубопроводу, яке сталося сьогодні о 13:50 на вул. Рибальській, 13.

Пошкодження магістрального трубопроводу діаметром 600 мм з витоком теплоносія на поверхню відразу було оперативно локалізовано аварійною бригадою КП «Київтеплоенерго». Наразі розпочато ремонтні роботи. На час їх проведення послуги теплопостачання тимчасово припинені для 133 будинків.

Трубопровід, де сталося пошкодження, був прокладений в 1974 році. Як повідомляє "Київ Оперативний", на місці прорив труби утворився величезний гейзер. Люди в мережі опублікували відео, на якому видно стрімкий фонтан.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...