Вражаюче видовище: У Мексиці на трасі загорівся літак наркоторговців, поруч знайшли майже 400 кг кокаїну (фото, відео)

Літак наркоторговців спробував проникнути в повітряний простір Мексики, проте під час переслідування він сів на трасу і загорівся. Біля нього поліція виявила 13 мішків з кокаїном, передають Патріоти України.

Мексиканські прикордонники помітили повітряне судно, яке намагалося незаконно перетнути повітряний простір країни. Поліція та армія почала переслідування, тоді літак несподівано сів на трасу, а потім загорівся. Недалеко від нього в пікапі правоохоронці виявили 13 мішків з 390 кг кокаїну.

Поліція вважає, що саме цей вантаж літак мав перевезти. Також вони вважають, що борт підпалили спеціально, щоб приховати сліди злочину. Затримати поки нікого не вдалося.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...