Вразили інших своїм прикладом: Закохані, які прожили разом 69 років після побачення наосліп, померли в один день

Закохані, які прожили разом 69 років піс…

В американському місті Вестон, штат Массачусетс, подружжя прожило разом 69 років і померло в один день, передають Патріоти України.

Оррі Келлі і Джон Костелло познайомилися в 1951 році на побаченні наосліп, організованому їхніми друзями з коледжу.

"Я відразу зрозумів, що закохався, – розповів Джон через 56 років. – Через два роки після знайомства ми одружилися. З того дня життя перетворилося на казку".

Разом вони виховали п'ятьох дітей. Попри сімейні клопоти, пара не переставала ходити на побачення і проявляти знаки уваги і любові один до одного. За словами близьких, Оррі завжди дивилася на світ оптимістично і ділилася хорошим настроєм з рідними і близькими.

"Так, завжди, навіть рано вранці!" – підтверджував її чоловік Джон. Знайомі говорили, що їхній шлюб нагадував перше побачення, яке розтягнулося на роки. Їхні діти стверджують, що батьки подарували їм веселе і безтурботне дитинство.

"Якби ви випадково побачили їх за обідом, ви б подумали: "Яка мила пара. Вони так закохані одне в одного. Він її обожнює", – розповідала їхня дочка Морін Тріпп.

Подружжя радо заводило нові знайомства і ніколи не забувало імена і дні народження людей.

"Вони любили дарувати одне одному, придумувати сюрпризи і дарувати подарунки, – зазначає Тріпп. – Подарунки, як великі, так і маленькі, вручалися з приводом і без. Організація і продумування подарунка приносила їм особливе задоволення. Побачити, як інший радіє твоєму сюрпризу ... така насаолода".

91-річна Оррі померла уві сні у четвер, 10 вересня. Через 20 годин у її 93-річного чоловіка Джона відмовило серце.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...