Вразив поляків порядністю заробітчан: Українець приніс до поліції гроші, які знайшов біля банкомату

У Польщі у місті Свиноустя 18 листопада українець знайшов біля банкомату 5 тисяч злотих (понад тисячу євро). Гроші чоловік приніс до поліції, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Польське радіо".

Українець йшов біля банкомату та побачив повідомлення "забери гроші". Чоловік взяв кошти та приніс їх до поліцейського відділку. Згодом до поліції звернулись і місцеві жителі, які повідомили про втрату коштів. Виявилось, що чоловік зняв гроші із банкомату проте забув їх взяти.

"Завдяки чесності чоловіка, законний власник зміг повернути свої гроші", - повідомили у польській поліції. У Польщі дії українця назвали зразковими.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...