Вразив всіх і встановив рекорд: Одеський школяр зібрав найбільшу колекцію моделей з конструктора (відео)

В Одесі до українського реєстру рекордів внесли 12-річного Євгена Демента. Він самотужки зібрав найбільшу в Україні колекцію моделей із конструктора, йдеться у ТСН, повідомляють Патріоти України.

Складати авто, літаки та мініатюри пам'яток архітектури світу хлопець почав, коли йому були лише чотири роки. Тепер у його колекції 174 об'єкти, сконструйовані зі 127-ми тисяч дрібних деталей.

Він самотужки зібрав найбільшу в Україні колекцію моделей із контруктора. Складати авто, літаки та мініатюри пам'яток архітектури світу - хлопець почав, коли йому були лише чотири роки. І тепер у його колекції – 174 об'єкти, сконструйовані зі 127 тисяч дрібних деталей.

"Ніхто не міг зібрати у нас в будинку: тато навіть дідусеві дзвонив. Для мене вже немає найскладніших моделей. Я будь-яку збираю за дві години максимум", - каже хлопець.

Рекорд фіксували в рідній гімназії підлітка, де виставили всі зібрані ним моделі. Нині школяр претендує на те, щоб потрапити й до Книги рекордів Гіннесса.

"Унікальність цього рекорду в тому, що колекцію зібрала одна дитина. Саме це буде вирішальним фактором при складанні заявки на Гіннеса", - пояснив представник національного рекорду України Дмитро Яіцький.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...