"Время рассудит": Народний артист України шокував заявою щодо винуватців війни

Колишній головний режисер та генеральний директор Національного театру російської драми Михайло Резнікович каже, що не знає, хто винен у війні в Україні. Він зазначив, що винного нібито «знайде час», передають Патріоти України.

«Слідом за Окуджавою можу повторити: «Ах, війна, що ж ти зробила, підла»… А ось хто автор, цієї війни – руйнівник, потім розсудить час», – написав Резнікович.

Певно, колишньому керівнику Національного драматичного театру не достатньо знати, що останні 500 діб після неспровакованого повномасштабного збройного нападу Росії на Україну окупанти щоденно вбивають цивільних, руйнують оселі мирних людей. Як стверджує Резнікович, йому досі не зрозуміло, хто автор цієї війни.

Опісля 85-річний режисер також пожалівся на те, що Київ, який не вдалося захопити росіянам, тепер нібито став чужим для нього. «Я відчув себе іноземцем у місті, де прожив пів століття. Стало важко дихати. Повітря все більше наповнене і ненавистю, злістю і ще якоюсь майже щасливою зловтіхою!», – пожалівся Резнікович.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...