"Врятуйте поранених!": Боєць "Азову" звернувся до світу та показав реалії у Маріуполі

Боєць "Азову", який перебуває на території комбінату "Азовсталь" у Маріуполі, закликав міжнародну спільноту врятувати поранених Героїв. Він наголосив, що 300-ті перебувають у максимально тяжких умовах і за відсутності навіть елементарних медикаментів просто гниють заживо, передають Патріоти України.

Фото та відео військовослужбовець виклав на власному каналі вTelegram. Він адресував своє звернення "до всієї міжнародної спільноти, до людей, до прояву людяності".

"Від імені свого рідного 2-го Батальйону та всього нашого полку та всіх захисників Маріуполя. До всіх тих, кому поняття "Міжнародне гуманітарне право" не порожні слова! Для тих, хто шанує Женевську Конвенцію та правила ведення війни – допоможіть пораненим бійцям. Їм потрібна кваліфікована допомога. Вони заслужили на це", – написав боєць.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...