Врятувала щаслива випадковість: Військовий гелікоптер США заледве не вбив людей у Бухаресті

Військовий гелікоптер США заледве не вби…

У четвер, 15 липня, військовий гелікоптер США Black Hawk екстрено приземлився у Бухаресті (Румунія). Лише через щасливу випадковість не постраждали люди, передають Патріоти України із посиланням на Radio Romania International.

Зазначається, що вертоліт Військово-повітряних сил США разом із ще п'ятьома гелікоптерами здійснював тренувальний політ. Репетирували польоти до дня ВПС, який відзначають 20 липня.

Раптово гелікоптер без видимої причини почав знижуватися. Він екстрено приземлився на кільцевій розв'язці площі Шарля де Голля.

Під час посадки гвинтокрил пошкодив два ліхтарні стовпи. Вони впали на припарковані поруч автомобілі. Лише через щасливу випадковість в автівках не було водіїв та пасажирів.

Зараз на площі обмежили рух авто. На місці інциденту працюють правоохоронці, військові та лікарі.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...