Врятувало диво: У бійця ЗСУ в щелепі на місці зубів застрягла куля (фото)

У бійця, якого привезли до стабілізаційного пункту поблизу передової, виявили кулю у щелепі замість зубів. Про це повідомила у Facebook народний депутат 8-го скликання, волонтер, громадський діяч Оксана Корчинська, передають Патріоти України.

"Життя і дива нашого прифронтового стабпункту... Одночасно привозять дев’ятьох поранених. Лікарі стабілізують найважчих. Оглядаємо легких, один каже: дайте покурити та відпустіть назад на позиції, тільки гляньте, бо щось вдарило у щоку (на цьому місці невеликий поріз без кровотечі), вибило два зуби", - розповіла вона.

За її словами, при цьому боєць переживав, що згодом треба буде до стоматолога їхати. "Робимо рентген, замість двох зубів у щелепі застрягла куля. Ну так собі імплант", - написала Корчинська.

Також вона показала рентгенівський знімок бійця, де видно кулю, яка застрягла у щелепі.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...