Врятували дивом: Під Києвом поліцейські схопили вагітну самогубцю в момент стрибка (відео)

У місті Біла Церква, що під Києвом, поліцейським вдалося врятувати вагітну, яка намагалася покінчити життя самогубством. Жінка стояла на балконі, маючи намір стрибнути, але патрульні не дали їй це зробити. Фото героїв і відео рятувальної операції - дивіться нижче в нашому матеріалі, передають Патріоти України.

Згідно даним місцевої поліції, інцидент трапився близько 13:00 23 червня на вулиці Молодіжна. Про те, що жінці загрожує небезпека, поліцейським повідомили "небайдужі громадяни" - з вікна багатоповерхівки лунали крики про допомогу.

"Швидко прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили вагітну жінку, яка мала намір покінчити з життям. Правоохоронці спробували налагодити комунікацію з громадянкою, однак, побачивши лікарів, остання побігла до балкону", - йдеться в повідомленні. Патрульні швидко побігли за жінкою і схопили її буквально в момент стрибка.

На місце прибули медики, які попередньо встановили, що жінка страждає передпологовою депресією. Зараз її життю і фізичному здоров'ю нічого не загрожує.

Що таке передпологова депресія

Відзначимо, що таке явище обговорюється рідше, ніж післяпологова депресія, але стан не менш небезпечний. Якщо ви помітили, що з близькою вам вагітною жінкою щось відбувається, не відмахуйтеся, списуючи все на "гормони".

Симптоми передпологової депресії:

  • Важкі, болісні емоції і переживання: пригніченість, туга, відчай, провина за минулі події свого життя, безнадійність, безпорадність і безперспективність.
  • Самооцінка різко знижена.
  • Фізичні відчуття тиску і нестерпної рани в грудях.
  • Тіло втрачає тонус, кінцівки здаються важкими і млявими.
  • Зміненим виявляється і сприйняття часу, який тече болісно повільно.
  • Порушується сон (або постійно хочеться спати, або безсоння і неможливість заснути),
  • Порушується харчова поведінка (або апетит відсутній, або посилюється).
  • Спостерігається ангедонія - нездатність отримувати задоволення, насолоджуватися звичними речами.
  • Підвищується дратівливість і навіть агресивність.
  • Характерні сповільненість, безініціативність, швидка стомлюваність, що призводить до різкого падіння продуктивності.
  • У важких, тривалих станах депресії можливі спроби до самогубства.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...