Врятувати не вдалось: На Херсонщині студентка-породілля зав’язала немовля у пакет і залишила помирати

Поліцейські виявили новонароджену дівчинку живою, однак того ж дня вона померла у лікарні.

У Херсонській обласній дитячій клінічній лікарні ввечері 30 січня померла новонароджена дівчинка, яку 17-річна мати загорнула в поліетиленовий пакет і залишила в кімнаті гуртожитку, передають Патріоти України.

Як розповів заступник начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Херсонській області Віталій Байдаров, офіційного висновку про причини смерті дитини поки немає, тіло направлене на судово-медичну експертизу. За його словами, мати дитини перебуває в лікарні міста Олешки, куди вона звернулася з післяпологовою кровотечею. «Сьогодні їй повідомлять про підозру у вчиненні правопорушення, оскільки відкрито кримінальне провадження за ст. 117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) УКУ, запобіжний захід визначить суд», - розповів Байдаров.

Нагадаємо, 30 січня лікарі лікарні м. Олешки Херсонській області повідомили правоохоронцям про надходження неповнолітньої з післяпологовою кровотечею. Студентка пояснила, що перебувала на 16-му тижні вагітності і самостійно зробила аборт в туалеті. Після огляду медики дійшли висновку, що термін вагітності був набагато більшим, а стан дівчини вказував на те, що пологи відбулися. У гуртожиток була направлена слідчо-оперативна група. У кімнаті породіллі поліцейські виявили в шафі зав'язаний поліетиленовий пакет. Всередині лежала новонароджена дівчинка, яка ледь дихала. Дитину доправили до міської лікарні Олешок, а звідти - до Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні.

Джерело: УНІАН

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...