Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцювала біля нього в орендованому заміському будинку в Сан-Паулу, Бразилія.

Газано святкувала з родиною і друзями в неділю, 14 квітня, опублікувавши за декілька годин до цього в соціальних мережах фотографію, на якій вона підписує папери в білій весільній сукні.

Співробітники служби безпеки Сан-Паулу підтвердили, що Газано, яка не вміє плавати, впала в басейн випадково, втративши рівновагу. Хоча деякі учасники вечірки намагалися врятувати її і викликали службу порятунку, у неї сталася зупинка серця, і її доставили до лікарні, де одразу було оголошено про її смерть.

Повідомляється, що мама п'ятьох дітей також святкувала день народження своїх доньок. Похорон Газано має відбутися цього тижня.

Ціни злетять вдвічі? Як дефіцит какао вплине на вартість солодощів в Україні

середа, 1 травень 2024, 7:44

початку року світові ціни на какао різко збільшилися втричі. За прогнозом експертів, це може вплинути на підвищення цін в Україні, що призведе до зростання у два рази вартості шоколаду. Про це повідомляє Zn.ua, передають Патріоти України.

Диплом чи атестат не відображається в "Дії"? Ось які можуть бути причини і що робити

середа, 1 травень 2024, 7:23

Міністерство освіти та науки України разом з Міністерством цифрової трансформації пояснили, що робити у випадках, якщо диплом або атестат не відображаються і застосунку Дія. Зокрема, у разі, якщо документ є в реєстрі Єдиній державній електронній базі о...