Врятувати нещасну не вдалось: На Київщині чоловік облив бензином та підпалив співмешканку (фото)

У Фастівському районі на Київщині чоловік під час конфлікту облив співмешканку бензином та підпалив, внаслідок чого вона загинула на місці. Про це повідомляє поліція Київської області, передають Патріоти України.

Інцидент стався 13 вересня. До місцевого райуправління поліції надійшло повідомлення про пожежу в селі Великі Гуляки. У будинку перебувала 62-річна власниця. Пожежники загасили вогонь, однак врятувати жінку не вдалося.

Поліцейські оперативно затримали палія. Чоловік пояснив, що під час розпиття спиртних напоїв між ним та жінкою виникла сварка. Зловмисник спершу взяв каністру з бензином, ударив співмешканку по голові, а потім облив бензином і підпалив. Вийшовши з будинку надвір, він підпер вхідні двері палицею, аби жінка не змогла врятуватися.

Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 ККУ) та умисного пошкодження чужого майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 ККУ). Зловмисникові загрожує довічне позбавлення волі.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...