Врятувати українців: НАТО повинне захистити Україну від російських авіаударів, - соцопитування у США

Переважна двопартійна більшість американців вважає, що Сполучені Штати повинні співпрацювати з НАТО над створенням "зон, заборонених для польотів" для захисту України від російських авіаударів. Такими є дані опитування проведеного Reuters/Ipsos у четвер і п’ятницю, передають Патріоти України.

Дані опитування свідчать про те, що у США зростає обурення з приводу вторгнення Росії в Україну. Близько 74% американців, включаючи значну більшість республіканців і демократів, заявили, що Сполучені Штати та їхні союзники по Організації Північноатлантичного договору повинні ввести в Україні зону, заборонену для польотів, показало опитування.

81% американців вважають, що Вашингтон повинен ввести додаткові санкції проти Росії, у порівнянні з 77% в опитуванні Reuters/Ipsos, проведеного в понеділок і вівторок.

Підтримка додаткових санкцій також була двопартійною. Близько 77% респондентів заявили, що США мають конфіскувати активи російських олігархів, пов’язаних з президентом Росії Володимиром Путіним.

72% опитаних також заявили, що вважають, що США повинні надати Україні зброю. Опитування про Україну проводилося онлайн та англійською мовою по всій території США. Участь в опитуванні взяв 831 респондент, похибка складає 4%.

Не тільки українцям сидіти без світла: У Білгороді та області стався масштабний блекаут, росіяни в істериці

понеділок, 1 липень 2024, 11:55

У Білгороді та області вранці стався масштабний блекаут. Причиною зникнення електрики стало "технологічне порушення, спричинене зовнішнім впливом на енергооб'єкт". Про це повідомляє "Белгороденерго", передають Патріоти України. Як зазначається без світ...

Тарифи ж підвищують: Уряд України планує відмовитися від підвищення мінімальної зарплати та соціальних виплат

понеділок, 1 липень 2024, 11:28

Кабінет міністрів у Бюджетній декларації на 2025-2027 роки пропонує відмовитися від підвищення мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму, від яких залежать розміри соціальних виплат, передають Патріоти України з посиланням на члена фінансового комі...