Врятувати вдалося тільки одного: Під Херсоном батько з 5-річним сином провалилися під лід (фото)

Під Херсоном чоловік з дитиною провалився під лід на центральному ставку, але зміг якось витягнути 5-річного хлопчика з води, при цьому сам потонув. Трагедія сталася у селищі міського типу Іванівка, передають Патріоти України.

Зазначаэться, що свідком інциденту стала місцева жителька, яка почала кликати на допомогу. Її почув молодий чоловік Ігор, який проїжджав на скутері, та поспішив на виручку - він стрибнув у водойму і підтримував дитину до прибуття рятувальників. Про це передали в прес-службі ДСНС Херсонської області.

Як з'ясувалося, 32-річний батько зі своїм сином пішли по льоду і провалилися. Батько, намагаючись врятувати сина, виштовхував його на лід, і врешті-решт пішов під воду.

На місці події працювали рятувальники районного підрозділу ДСНС. По прибуттю вони побачили в ополонці на відстані близько 20 м від берега двох людей - чоловіка і хлопчика. Начальник 2-ї ДПРП обережно підповз і кинув постраждалим мотузку.

Їх вдалося витягнути на берег і каретою "швидкої допомоги" доставили до райлікарні. За інформацією медиків, здоров'ю хлопчика і чоловіка загрози немає. Повідомляється, що на пошуки потонулого будуть залучені водолази аварійно-рятувального загону обласної ДСНС.

"Рятувальники закликають громадян не виходити на тонкий і ненадійний лід! Будьте обережні, не допускайте на водойми дітей!" - звернулися до українців у прес-службі ДСНС.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...