"Врятував сотні життів": На Волині трагічно загинув лікар-анестезіолог, ніщо не віщувало біди

У четвер, 8 липня, в штучному ставку на дачному масиві "Дружба" в Ковелі під час купання втопився 46-річний чоловік. Про потопельника рятувальники дізнались о 22:34, передають Патріоти України.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС Волинської області, тіло загиблого вилучили зі ставка рятувальники. За інформацією "Волинських Новин", загиблим виявився лікар-анестезіолог вищої категорії відділення анестезіології Ковельського МТМО. Сьогодні, 9 липня, лікарня повідомила про трагічну смерть свого колеги.

"Медичну спільноту Ковельщини спіткала непоправна втрата – трагічно загинув лікар-анестезіолог відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії пологового будинку Олександр Сергійович Бакай. Адміністрація та колектив Ковельського МТМО глибоко сумують та висловлюють найщиріші співчуття родині загиблого", - йдеться у повідомленні Ковельського МТМО.

Загиблий Олександр Бакай закінчив Львівський державний медичного університету, після чого розпочав свою професійну діяльність у пологовому будинку Ковельського МТМО, де й працював упродовж 20 років.

"Він був високопрофесійним спеціалістом, талановитим лікарем, який врятував сотні життів. Усі, хто знав та працював поряд з Олександром Сергійовичем, завжди пам’ятатимуть його доброю і щирою людиною, який вмів допомогти і підтримати, вислухати і порадити, знайти потрібні слова і прийняти правильне рішення", - розповіли колеги Олександра Бакая.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...