Врізалися в автобус: Українські військові потрапили в смертельну ДТП на Донбасі (фото)

Автомобіль ВАЗ 2115, в якому знаходилися військовослужбовці, врізався в задню частину мікроавтобуса-маршрутки в Краматорську.

ДТП із військовими у Краматорську. Фото: "Гуртожиток".

У середу, 1 травня, в Краматорську, Донецької області, автомобіль з військовослужбовцями ЗСУ врізався в маршрутку: одна людина загинула. Про це повідомляє видання "Гуртожиток", передають Патріоти України.

Аварія сталася на перетині вулиць Конрада Гампера і Олекси Тихого. За попередньою інформацією, автомобіль ВАЗ 2115, в якому знаходилися військовослужбовці, врізався в задню частину мікроавтобуса-маршрутки.

В результаті один з військовослужбовців, який був на передньому пасажирському сидінні, загинув, водій та другий пасажир отримали тяжкі травми. Пасажири маршрутки не постраждали. На місці події працює поліція.

В Україні готуються помітно переписувати курс долара: Ось чого очікувати в банках у вересні

субота, 31 серпень 2024, 23:40

В українських банках очікується суттєва зміна курсу готівкового долара - насамперед, у продажу. За прогнозами, протягом наступного тижня (2-8 вересня) вартість американської валюти в них перебуватиме в межах 41,2-41,8 грн, передають Патріоти України. В...

Масштабні відключення світла будуть тривати? Яку нову тактику обстрілу використала Росія

субота, 31 серпень 2024, 23:25

Масштабні відключення світла в Україні пов'язані з особливістю атаки Росії на енергосистему країни 26 серпня. Річ у тім, що ворог використовував ракети з касетною бойовою частиною – щоб збільшити площу ураження, передають Патріоти України. Про це повід...