Врізався у дерево на швидкості: У Польщі автобус із українцями потрапив у ДТП, є жертви (фото)

Рано-вранці у вівторок, 9 листопада, на трасі неподалік від села Ракув у Польщі мікроавтобус марки "Mercedes Sprinter" на швидкості в'їхав у дерево. У транспорті перебували водій та троє пасажирів з України. Про це повідомило видання Рortal Samorzadowy, передають Патріоти України.

Двоє пасажирів загинули на місці, ще двох людей негайно госпіталізували. Відомо, що мікроавтобусом на українських реєстраційних номерах керував 25-річний водій. Близько 4:00 він міг задрімати за кермом, що призвело до з'їзду автомобіля на узбіччя, де росло дерево.

Як прокоментували трагічний інцидент у польській поліції, загиблими виявились 24-річний чоловік та 25-річна дівчина. Ще один 35-річний пасажир разом із водієм отримав множинні травми. Ведеться слідство для з'ясування всіх обставин смертельної ДТП.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...