Врізався в "Шевроле": Популярний телеведучий на мотоциклі потрапив в аварію (фото)

На перехресті водій машини різко загальмував, а Даніель Салем не встиг відреагувати і врізався в неї.

У понеділок, 10 серпня, в центрі Одеси потрапив в аварію 36-річний психолог Даніель Салем (Daniel Salem), який веде програму «Одруження наосліп». Це сталося на перехресті вулиць Рішельєвської та Успенської. Телеведучий їхав на мотоциклі Harley Davidson, повідомляють Патріоти України.

За словами Салема, він рухався за легковим автомобілем Chevrolet. На перехресті водій машини різко загальмував, а Даніель не встиг відреагувати і врізався в неї. Телеведучий не постраждав, уцілів і його Harley Davidson. А ось Chevrolet отримав пошкодження бампера. «Це не смертельно - в прямому і переносному сенсі слова», - пожартував Даніель.

Український ресторатор, телеведучий, актор Даніель Салем народився 25 січня 1984 року в Одесі, в пологовому будинку № 2, де пізніше якийсь час працював. По батькові має ліванське коріння, мати - одеситка. У шестирічному віці він з батьками відправився в Ліван, де у одинадцять вже працював чистильником взуття.

Закінчивши школу, служив в ліванській армії, потім навчався на філолога англійської мови в Бейруті. Пізніше відправився в подорож по світу - жив в Марокко, Туреччині, Єгипті, Франції та Канаді. Потім, за його словами, вирішив стати лікарем. Повернувшись до Одеси, в 2003-му вступив до національного медуніверсітету, який закінчив за спеціальністю хірург-офтальмолог.
Під час навчання у виші Даніель підробляв викладанням англійської мови, астрологом, ведучим світської хроніки, офіціантом, барменом, арт-директором, ведучим в одеському клубі «Е». (До речі, відразу після Лівану практично не знав російської мови, говорив з жахливим акцентом і відвідував підготовчі курси при кіностудії, де йому допомогли вивчити мову). Після трьох років в клубі Opera Prestige він, після перегляду фільму «Коктейль» з Томом Крузом у головній ролі, вирішив відкрити свій бар.
«Мене завжди переслідував образ шибеника, хулігана, якому вічно хотілося вплутатися в пригоди. Як і персонажу Тома Сойєра», - зізнавався Даніель. Салем на власні гроші відкрив паб з тату-салоном, а потім - перший в Одесі барбершоп і готель з пивною, устричною і винним баром.

Рівно чотири роки тому Даніль Салем (його зріст - 189 см, а на тілі більше 20 татуювань) став ведучим проекту «Любов на виживання» («Кохання на виживання») на «Новому каналі».

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...