Вручили мізерні пару десятків повісток на концерті в центрі Києва: Бутусов пояснив, як вирішити питання з мобілізацією без "піар-шоу"

"Це повністю ліквідує торгівлю паперовими довідками", - пише у своєму блозі Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"1. Створити електронний реєстр громадян, і на підставі даних у діючих державних реєстрах визначити статус кожного громадянина України — придатність, порядок мобілізації в армію, в критично важливий бізнес та на військову промисловість.

Це повністю ліквідує торгівлю паперовими довідками, і забезпечить прозорість та рівність прав, дозволить ефективно контролювати рішення мобілізаційних органів. Усі, хто має бути мобілізованими, але ухиляється, одразу фіксуються в усіх базах даних, і поліція шукає їх по місцю діяльності, там, де людина звертається до державних органів, або працює, або розраховується карткою. Тобто шанси знайти стають високими.

Будь-які зміни у електронному реєстрі залишаються назавжди, відповідальна особа, яка вносить зміни, одразу помітна. Буде створений облік реального мобілізаційного ресурсу, доведеться ставити на облік усіх без виключення чоловіків, і давати відстрочки виключно на підставі загального закону, однаково для всіх.

Можливості для хабарників у владі тихенько відмазати своїх, бути непоміченим, вирішувати питання для потрібних людей по дзвінку, будуть максимально ускладнені. Облави на вулицях просто втрачають сенс.

2. Залишити все як є, не створювати електронний реєстр, дозволити і далі торгувати довідками про виїзд, про непридатність, про зняття з обліку усім корумпованим аферистам серед десятка вповноважених державних органів, проконтролювати дії яких неможливо, оскільки вони усі працюють по своїм особистим базам даних та по паперовим довідкам, оригінали яких швидко знищуються. І тому керівники МСЕК та інших установ як збирали так і будуть збирати мільйони доларів щомісяця не тільки у Хмельницькій — в усіх областях України.

І тоді для прикриття цього хаосу, безладу, безвідповідальної та корупції потрібні гучні піар-акції - як-то вручити якісь мізерні пару десятків повісток на концерті в центрі Києва".

Влаштували "полювання": У Броварах після концерту представники ТЦК та поліція перевіряли документи у чоловіків (відео)

понеділок, 14 жовтень 2024, 11:56

14 жовтня у Броварах після концерту гурту «100лиця» працівники ТЦК разом із поліцією провели рейд, під час якого перевіряли документи відвідувачів. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України. Це стало частиною загальної хви...

"Я тобі батько чи що, бл**ь": Бійці підрозділу "Асгард" звинуватили радника командувача Павлюка у приниженні гідності військових

понеділок, 14 жовтень 2024, 11:49

Бійці Сухопутних військ підрозділу "Асгард" заявили, що координатор проєкту "ОЧІ" Олександр Дмітрієв "Тихоход", який представлявся радником командувача Олександра Павлюка, без повноважень віддавав накази, принижував та погрожував, передають Патріоти Ук...