"Все в г*вне, но Путин не виноват": Російський комік розповів про настрої співгромадян (відео)

Багато хто скаржиться на відсутність грошей і низьку пенсію, але вони не звинувачують в цьому президента.

Росіяни вже 20 років живуть при правлінні Володимира Путіна, рівень життя залишається низьким, однак президента РФ вони в цьому не звинувачують. Про це розповів відомий стендап-комік Олексій Щербаков в інтерв'ю Юрію Дудю, передають Патріоти України.

«У меня теща вообще за Путина. Каждый раз его речь новогодняя, она (теща — ред.) ждет мол, что нового расскажет. Мы с тестем сидим наоборот: „давай, лапшички нам новой навали“. А она кричит, что хватит трогать её президента», — говорить Щербаков.

«Я не знаю, что должно поменяться. Она работает медсестрой в поликлинике, всё видит, но на вопрос „кто виноват?“ говорит — главврач виноват. Всё в говне, всё видно, а почему-то не понимают люди до сих пор», — розповідає комік.

Він додав, що багато хто скаржиться на відсутність грошей і низьку пенсію, але вони не звинувачують в цьому Путіна.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...