"Высадил посреди дороги!": У Києві розгорівся скандал навколо водія, який знущався над пільговиками (фото)

У Києві водія маршрутки №461 підловили на хамській поведінці з пасажирами пільгових категорій. Він спеціально висаджував пасажирів не на облаштованій зупинці, щоб не змогли зайти особи з правом на безкоштовний проїзд, розповіла на своїй сторінці у Facebook користувачка соцмережі Надія, повідомляють Патріоти України.

Вона розповіла, що з цим зіткнулася її мати, яку водій не тільки не підібрав на зупинці, а й показав їй непристойний жест, проїжджаючи повз. Надія намагалася розшукати чоловіка, проте 4 червня побачила в спільноті "Борщагівка" ще одну скаргу на водія з таким номерним знаком.

"Він висадив пільговика посеред дороги! На зупинці вул. Жолудєва в маршрутку через задні двері зайшла бабуся років 70-80, сказавши водієві, що у неї пільговий проїзд. Автобус уже від'їхав від зупинки, водій попросив пред'явити документи, зупинився і наказав вийти і зайти через передні двері, щоб подивитися документи (як усім відомо, це один із найбільш завантажених маршрутів, салоном пройти до водія можливості немає)", – розповів очевидець.

Літня жінка вийшла, щоб зайти через передні двері, проте водій закрив їх і поїхав. Обурення пасажирів на нього не вплинуло.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...