"Все буде добре в кожного з нас": Влад Яма виклав нове відео та нарвався на критику

Хореограф Влад Яма, який з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну з родиною виїхав до США, продовжує викликати запитання в українців, зазначають Патріоти України.

Артиста часто критикують через його нові пости, бо у людей складається враження, що знаменитість постійно перебуває у іншому вимірі, де невідомо, що таке війна.

Новий пост хореографа в Instagram викликав у юзерів багато запитань. У фотоблозі Влад Яма розмістив коротке відео з танцювальної зали, де він показує деякі танцювальні па. І все це артист робить під композицію "No stress". Згодом Яма опублікував ще декілька позитивних меседжів, де зазначив: "Все буде добре в кожного з нас".

Реакція шанувальників

  • "Владе, ви існуєте десь у паралельній реальності?"
  • "І це такий контент в першу річницю звільнення Херсона? Вам як публічній людині більше нема чим поділитися і що сказати?"
  • "Дуже розчарована вашою поведінкою".

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...