"Все буде Україна!": Офіцер ЗСУ повідомив про нові великі втрати бойовиків на Донбасі (фото)

Внаслідок потрапляння міни в бліндаж, було ліквідовано бойовиків НЗФ Данила Ковальова, Влада Котлярова і ще двох їхніх "побратимів".

Кладовище найманців чекає на нових "гостей". Фото: соцмережі.

В результаті попадання міни бійців ЗСУ в бліндаж бойовиків ДНР, було ліквідовано чотирьох окупантів. Про це повідомив офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан ("Штірліц") в Facebook, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, 25 травня у с. Василівка, внаслідок потрапляння міни в бліндаж, було ліквідовано бойовиків НЗФ Данила Ковальова, Влада Котлярова і ще двох їхніх "побратимів". Повідомляється, що Ковальов і Котляров, обидва 1998 року, були кращими друзями.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...