Все було набагато страшніше: У справі про знущання "копів" над дівчиною в Кагарлику новий поворот

Поліцейські, які зґвалтували дівчину в Кагарлику, погрожували її сім'ї. Про це повідомляє юрист і політик Олена Сотник на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що є одним з адвокатів потерпілої. Також правозахисниця підкреслила, що всім відомі відомості про подію - вершина айсберга. Все було ще жорсткіше і страшніше.

Сотник написала, що на момент розгляду справи в суді постраждалу зробили більш поступливою через тиск на рідних. "Ми вже маємо одного з кращих психологів в країні, який безкоштовно буде працювати з Нелею і допоможе пережити їй цю травму", - написала юрист. Вона також заявила, що Неля стане історією правосуддя і невідворотності покарання.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...