Все через азартні ігри: У Росії чоловік по-звірячому вбив двох дочок і дружину, а після наклав на себе руки (фото)

У місті Щелково Московської області місцева поліція розслідує потрійне вбивство: 40-річної жінки та двох дівчаток 11 і 17 років. Імовірно, вбивцею став глава сім'ї 42-річний уродженець Таджикистану Фіруз Єров. За попередніми даними, після розправи чоловік наклав на себе руки. Про це повідомляє Telegram-канал "LIFE SHOT", передають Патріоти України.

Правоохоронці вважають, що Єров міг вбити свою дружину і дітей в результаті сварки через ставки на спорт. Трагедія сталася наприкінці квітня. Діти були на домашньому навчанні, а жінка займалася домашнім господарством. Тому їх пропажу помітили тільки через місяць. Сам Єров був керівником управління департаменту розвитку в телекомунікаційній компанії.

На жінці і школярках виявили колото-різані рани в області грудей. У батька ніяких тілесних ушкоджень не було, але поруч лежала порожня пляшка з-під оцту.

Про сім'ю Єрових відомо, що вони більше десяти років тому отримали громадянство РФ. Спочатку орендували квартиру в Москві, а потім перебралися в Підмосков'я.

Фіруз був ігроманом. Він часто сварився з дружиною через накопичені борги. Швидше за все, діти під час конфлікту попалися батькові під руку. Поліція припускає, що Єров наклав на себе руки не відразу. Він кілька днів жив поруч з тілами дружини і доньок. Разом з порожньою пляшкою з-під оцту знайшли велику кількість недопалків.

Катастрофи не уникнути? Вчений назвав дату наступного масового вимирання на Землі

понеділок, 13 травень 2024, 23:59

Кліматолог із Японії Куніо Кайхо створив новий графік, який демонструє масове вимирання видів. Він також розповів про те, коли може наступити наступний кінець світу. Він також наголосив, що чергове вимирання на нашій планеті стане вже шостим. Про це пи...

Чи може навчальний заклад вимагати від абітурієнта оновити дані в ТЦК - пояснення

понеділок, 13 травень 2024, 23:50

В Україні під час воєнного стану навчальний заклад може не вимагати від абітурієнтів саме оновлення даних у ТЦК і СП. Але він вправі зробити обов’язковим пред’явлення для вступу на навчання саме актуальної інформації, що фактично змушує кандидатів у ст...