Все для своїх: 18-річний син Кадирова після отримання посади міністра ще й очолив футбольний клуб

Старший син Рамзана Кадирова 18-річний Ахмат, якого 21 травня призначили міністром спорту Чечні, став президентом футбольного клуба "Ахмат".

Деталі: На сайті футбольного клубу зазначається, що команда чекає на нові здобутки та перемоги "під керівництвом Ахмата Рамзановича".

Видання "Медуза" пише, що 21 травня Рамзан Кадиров у своєму телеграм-каналі повідомив, що його старший син Ахмат став міністром спорту Чечні. До цього він був першим заступником міністра спорту, а також міністром республіки у справах молоді.

Також видання пише, що останні 13 років президентом футбольного клубу "Ахмата" був найближчий соратник глави Чечні Магомед Даудов. 15 травня він залишив посаду голови парламенту республіки. Також у відставку пішов голова уряду Чечні Муслім Хучиєв.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...