Все дуже красномовно: Зразу після початку блокування Росією сервісів Google, у спожівачів РФ впав "аналог YouTube"

Сервіс Платформа в Росії запустили в червні 2024 року як "аналог YouTube"

В Росії впав аналог YouTube

Російський аналог відеохостингу YouTube під назвою Платформа обвалився зараз же після початку блокування в Росії сервісів Google. Російський відеохостинг виявився недоступним, на його головній сторінці опубліковано заглушку "Технічні роботи на сайті". Про це повідомляє видання Habr.

Сервіс Платформа в Росії запустили в червні 2024 року як "аналог YouTube". Розробники з компанії Rteam, інтерфейс та функціональність нового відеосервісу були максимально наближені до YouTube.

На Платформі є система модерації, яка обмежує контент, що порушує російське законодавство, та відеоролики з "антиросійською риторикою".

Rteam було зареєстровано у 2022 році. Засновником вважається АНО ТВ-Новости - некомерційна організація серед іншого управляє телеканалом Russia Today Маргарити Сімоньян.

В Росії раніше запустили три відеохостинги: RuTube, ВК та Nuum. Ніхто з них не зміг скласти помітну конкуренцію YouTube, визнавав пізніше член комітету Держдуми з інформаційної політики Антон Горєлкін.

Як ми вже писали, ціни на продукцію IT-ринку в Росії за перші п'ять місяців 2024 року зросли на 15-20%, у порівняннні з показниками минулого року.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...