Для тих, кто рахує калорії, або просто не надто любить звичайне тісто у піцах, є чудове рішення - основа з кабачків. Ця піца готується на пательні з начинкою з ковбаси, сиру та помідорів. Окрім того, що це дуже смачно, такої піци можна з’їсти багато і не переживати за свою фігуру, повідомляють Патріоти України.
Для піци потрібно
- 1 невеликий кабачок,
- 1 яйце,
- 2 столові ложки борошна,
- Кілька скибок ковбаси,
- 1-2 помідори,
- 100 грамів сиру,
- рослинна олія для смаження,
- сіль.
Кабачок промити і натерти на тертці. Перекласти у миску, посолити та добре перемішати. Приблизно за 5 хвилин необхідно віджати кабачкову заготовку від зайвої рідини, додати куряче яйце, борошно й вимішати.
На розігріту пательню з рослинним маслом рівномірно викласти кабачкове тісто.
Потрібно обсмажити основу з одного боку до золотистого кольору і перегорнути. Покласти зверху нарізану кільцями ковбасу та помідори, посипати тертим сиром. Страву накрити кришкою і смажити на повільному вогні ще близько 10 хвилин.
Так само можна приготувати цю піцу і в духовці, тоді не знадобиться перевертати кабачкову масу, а після того, як піца зібрана, одразу відправити її запікатись у формі при температурі 180-190 градусів на 20 хвилин.
Інститут океану Шмідта, поділився результатами своєї глибоководної експедиції, що тривала поблизу Південних Сандвічевих островів, , передають Патріоти України з посиланням на видання Livescience. Серед найбільш вражаючих знахідок опинилась риба глибоко...
Український парламент не планує переглядати питання щодо зменшення мобілізаційного віку. Першочерговими завданнями залишаються перемога України та збереження її суверенітету. Про це заявив спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук в ефірі Громадського рад...