"Все гірше й гірше", або Глас народу: Опитування українців здивувало неочікуваним результатом

Крім падаючої довіри до президента Володимира Зеленського, соціологи виявили ще одну тривожну тенденцію: більшість українців згодні, що з кожним новим президентом життя в країні стає все гірше.

Свої спостереження Центр «Соціальний моніторинг» оприлюднив в ході прес-конференції, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

65% респондентів поділяють думку, що з кожною зміною глави держави життя погіршується. Їм опонують 25% тих, хто з такою тезою не згоден. За словами соціолога Ольги Балакірєвої, таке питання в анкету було включено вперше, і результати насторожили дослідників.Голова правління Центру «Соціальний моніторинг» звернула увагу, що ставлення до даного питання мало відрізняється від регіону до регіону. Тих, хто бачить погіршення життя після кожних нових виборів, трохи менше на заході, трохи більше на півдні, але в цілому по Україні картина дуже схожа. «Таке ставлення до влади, усвідомлення кризи влади - воно об'єднує Україну», - констатує соціолог.

Опитування проводилося 20-29 вересня методом особистого інтерв'ю за місцем проживання. Опитано 3014 чоловік, похибка вибірки становить 1,1-1,9%.

Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

понеділок, 6 травень 2024, 6:56

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, пе...

"Оператор з’ясує": У Генштабі пояснили, як працівники ТЦК на вулиці перевірятимуть дані чоловіків

понеділок, 6 травень 2024, 6:50

Представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за допомогою єдиного державного реєстру зможуть перевіряти, чи оновив військовозобов'язаний свої дані. Про це розповів представник Генштабу ЗСУ Юрій Глущенко в етері Radio NV, п...