Все могло скінчитися трагедією: Американська гірськолижниця на Олімпіаді-2022 пролетіла кілька десятків метрів після страшного падіння (відео)

На Зимових Олімпійських іграх у Пекіні змагання з гігантського слалому серед жінок ледве не завершилися трагедією. Представниця збірної США Ніна О'Брайєн під час другої спроби перед фінішем втратила рівновагу та на величезній швидкості пролетіла кілька десятків метрів, передають Патріоти України.

О'Брайєн самостійно не змогла піднятися на ноги і одразу ж надійшла до рук рятувальників, які близько 10 хвилин займалися евакуацією спортсменки з траси для її транспортування до шпиталю. Асоціація лижних видів спорту США у Twitter повідомила, що О'Брайєн в свідомості і її здоров'ю нічого не загрожує.

Наразі немає інформації, чи зможе американка продовжити виступи на Олімпіаді в Пекіні.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...