Все могло скінчитися жахливо: Під Хмельницьким дівчинка впала у 17-метровий колодязь, і мати кинулася за нею (фото)

У Хмельницькій області сталася страшна НП, в якій мама і дитина просто дивом вижили, відбувшись травмами, що не загрожують життю. Дівчинка провалилася у 17-метровий аварійний колодязь, а мати кинулась їй на порятунок. Деталі події розповіли в прес-службі ДСНС, передають Патріоти України.

Так, 30 березня о 16:55 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гончарна в смт Летичів, в колодязь впала 5-ти річна дитина і її мати. Рятувальники негайно виїхали на місце події і за допомогою мотузки дістали спочатку дівчинку, а потім і маму. В результаті інциденту дитина отримала перелом ноги, а мати зовсім не постраждала. Дівчинку забрали медики для подальшого обстеження.

За словами жінки, її дитина випадково потрапила в аварійний колодязь. Коли вона це побачила, негайно кинулася за донькою. Цей колодязь без води, а його глибина - близько 17 метрів (як 5-6-ти поверховий будинок). Рятувальники закликали уважніше стежити за дітьми, адже часом кілька секунд відокремлюють від трагедії.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...