Все навколо було залито кров'ю: У Миколаєві жорстоко вбили відомого історика, який писав про Голокост (фото)

У Миколаєві вбили відомого місцевого краєзнавця, кандидата історичних наук Володимира Щукіна. Тіло з ножовими пораненнями знайшли вранці, 14 травня. Як повідомляє пресслужба ГУ НПУ місцевої поліції, житель будинку по пр. Центральному розповів, що двері квартири його сусіда відкриті, а сам він лежить на підлозі, передають Патріоти України.

На місце прибула оперативно прибула слідчо-оперативна група. Експерт, оглянувши тіло 67-річного чоловіка, виявив тілесні ушкодження голови і ножові поранення.

Видання "Новости N" пише, що тіло було виявлено в квартирі на 4 поверсі. Службова собака взяла слід, вивела правоохоронців на проспект, довела до зупинки, але далі слід втратила.

Портал "Преступности.НЕТ" зазначає, що на тілі чоловіка були сліди насильницької смерті. Попередньо, вбили його ще вночі. Тіло загиблого з ножовими пораненнями знаходилося біля ліжка. На спальному місці – велика пляма крові, поруч лежала пляшка від спиртного, в подушку дивана вставлено ніж.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК "Умисне вбивство". Володимир Щукін займався складанням хроніки і аналізом трагічних подій Голокосту, що мали місце на території сучасної Миколаївської області. Він працював на історичному факультеті Миколаївського національного інституту ім. Сухомлинського, потім був доцентом в Миколаївському навчальному Центрі Одеської державної юридичної академії.

У 2006 році захистив кандидатську дисертацію на тему "Становище єврейського населення Херсонської губернії в ХІХ – на початку ХХ століття". Автор понад 250 наукових, науково-методичних і науково-популярних публікацій.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...