"Все обличчя - просто синє": Адвокат заявив про побиття СБУ фігуранта справи про "ПВК Семенченка"

Олександру Новикову, який затриманий у справі про створення воєнізованого збройного формування колишнім народним депутатом України Семеном Семенченком і відомим активістом Євгеном Шевченком, співробітники СБУ сильно розбили обличчя під час затримання. Як пише Telegram-канал PavlovskyNEWS, про це повідомив адвокат підозрюваного Михайло Рейзін, передають Патріоти України.

"Все обличчя - просто синє. Дуже великі гематоми під очима і це було вчора. Думаю, зараз ще більше травм проявиться", - уточнив він.

Нагадаємо, добровольців "Донбасу" Олександра Новикову (позивний "Хаммер"), Сергія Якимовича ( "Яким") та Ігоря Орленка ( "Соболь") звинувачують в створенні приватної військової компанії і постачанні запчастин для української армії з Росії. Як пише "Уніан", прокуратура проситиме для Якимовича, Орленка та Новикова арешт без права на заставу. А ось адвокати упевнені в тому, що їхніх підопічних потрібно відпустити.

"Ми будемо просити про відмову в задоволенні в клопотанні. І виходячи з тих обставин, що нам буде повідомляти прокурор, можливо він ще щось нам повідомить. Оскільки ті матеріали, які нам надали - вони взагалі не підтверджують будь-які протиправні дії, по кожній статті кримінального кодексу", - вказав адвокат.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...