За секунди все перетворилося на руїни: Українка розповіла про жахливий землетрус у Туреччині

Туреччину сколихнув потужний землетрус. Це сталося на заході країни, в місті Ізмір. У результаті лиха загинули 69 осіб. Всього було госпіталізовано 949 осіб, 729 вже виписали. Українка, яка живе в Туреччині з 4-річною дитиною, розповіла про жахіття цієї катастрофи, передають Патріоти України.

Після землетрусу Ізмір накрило цунамі і райони міста виявилися повністю затоплені водою. Кілька рибалок пропали безвісти. Повністю зруйновано не менше двох десятків багатоповерхівок. Для тих, хто залишився без даху над головою, влада організувала табір. Деякі люди влаштувалися на нічліг у власних автомобілях.

Українка Юлія разом із 4-річною донькою в цей момент були в багатоповерхівці. Їм пощастило, встигли вибігти. На їх очах будинок весь покрився тріщинами і почав обвалюватися. За словами жінки, все було як у страшному сні. Люди сиділи прямо на дорозі, а з гучномовців повідомляли про план евакуації, а також просили взяти все найнеобхідніше з особистих речей. Юля досі не може повірити в те, що сталося і як таке місто за короткий час перетворилося в руїни.

"Досі розбирають будинки. Нашому району дуже-дуже пощастило. Будинки через один виявилися з тріщинами. Вони не попадали, але люди евакуюються: вивозять меблі, одяг, найнеобхідніше. Але інших районах складніше: люди просто залишилися без житла, без рідних, без дітей. Насправді дуже страшно", - поділилася Юлія.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...